speaker-photo

Tanja Krstonijević

Direktorica Sektora za odnose s javnošću EPS

Diplomirani novinar - komunikolog Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu, sa najvišom ocenom, zaposlena u „Elektroprivredi Srbije“ na mestu direktora Sektora za odnose s javnošću.

Poseduje više od 14 godina  iskustva u televizijskom novinarstvu koje je stekla radeći na poslovima novinara i urednika u informativnom programu. Profesionalnu karijeru započela je na RTV Pink kao novinar/reporter.  Aktivno je učestvovala u kreiranju novih televizijskih formata i ubrzo je unapređena u urednika Jutarnjeg programa, a nedugo posle postavljena za urednika „Nacionalnog dnevnika“, najgledanijeg komercijalnog informativnog programa u Republici Srbiji.

Kao dobar poznavalac političkih, ekonomskih i društvenih okolnosti, paralelno uz novinarsku gradila je i karijeru u oblasti odnosa s javnošću, najpre kao savetnik za medije ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a zatim i kao savetnik za medije u Ministarstvu rudarstva i energetike Republike Srbije.

Izvrstan poznavalac informacionih tehnologija, uključujući i video produkciju i montažu, osim engleskog služi se i ruskim jezikom.

Rođena 1983. godine u Pljevljima gde je završila osnovnu i srednju školu. Udata, majka dvoje dece.

15:00 16:15

Dan 2 Subota, 01. Jun

Izazovi komunikacija u energetici

Panel 5